Inschrijven

Bent u zich aan het oriënteren op basisscholen voor uw kind en wilt u graag een keer komen kijken op OBS De Brinck?

U bent van harte welkom!
Hiervoor kunt u een afspraak maken met de directeur voor een rondleiding of binnenwandelen tijdens één van de open dagen. Deze open dagen worden via de dagbladen en op deze website bekend gemaakt.

Een afspraak met de directeur is bij voorkeur onder schooltijd. Zo krijgt u het beste een indruk van de school. De directeur loopt met u rond, vertelt u over onze werkwijze en beantwoord eventuele vragen. Neem uw kinderen gezellig mee.

Wilt u uw kind inschrijven op OBS De Brinck?

Graag de gegevens zo spoedig mogelijk inleveren zodat we alles kunnen verwerken.

Binnen enkele weken ontvangt u een bevestiging van inschrijving.

Als het kind drie jaar en tien maanden is zal de leerkracht van groep 1 hem/haar een uitnodiging sturen voor een kennismaking.
Tijdens deze kennismaking worden er met u vijf wenochtenden of middagen ingepland zodat het kind rustig aan alle nieuwe dingen kan wennen.

Vanaf de vierde verjaardag gaat het kind volledig naar school. De precieze tijden hiervan zijn te vinden in onze schoolgids.