Welkom op de website van
OBS De Brinck.

Op deze site geven we een beschrijving waar wij voor staan. Ook kunt u praktische informatie vinden over onze school. Ouders kunnen zich op deze manier een beeld vormen van het onderwijs en de cultuur op de Brinck.
Het woord “Brinck” betekent plein of vlakte in de kom van een dorp, de plek waar veel mensen elkaar ontmoeten en belangrijke zaken zich afspelen. Op onze school ontmoeten heel veel mensen elkaar en wordt gewerkt aan de toekomst van de leerlingen. De Brinck is een openbare school. Dit betekent dat kinderen van elke levensovertuiging welkom zijn.

Waar is De Brinck te vinden?

Sinds 1 januari 2017 zijn we te vinden in ons prachtig, nieuwe schoolgebouw aan de Horgetouw 1 in Uden.

Integraal Kindcentrum (IKC) ‘t Speelplein

Openbare basisschool de Brinck vormt onder de naam ‘t speelplein een IKC met de volgende partners: basisschool de Petteflet, peuterspeelzaal de Vlinder, buitenschoolse opvang georganiseerd door Humpie Dumpie, Logopedie Annet de Groot en kinderoefentherapie Cesar van Monique v.d. Heuvel.

We hopen dat u deze site met plezier leest.

Wilt u een kijkje komen nemen op De Brinck?
Neem dan contact op met de directeur van de school.
Hij laat u graag de school zien.

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van De Brinck. Op deze pagina vindt u een goede sfeerimpressie van onze school